Το Sefumo θα παραμεινει κλειστό από τις 1 – 20 Αυγούστου. Οι παραγγελίες της περιόδου αυτής θα εκτελεστούν όλες την επόμενη εργάσιμη

Arrow up
Arrow down
elbgendesr

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και συμβουλές αγοράς του

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου, έχει σίγουρα προβληματίσει κάθε χρήστη, νέο η παλιό στην άτμιση!

Εύκολα μπορεί κανείς να διερωτηθεί αν τα κριτήρια επιλογής και αγοράς του είναι τα ίδια με εκείνα που θα λάμβανε κανείς υποψιν, εάν θα αγόραζε μια οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή!

Η απάντηση σε αυτό είναι σαφέστατα " όχι".

Το απόλυτο κριτήριο επιλογής ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι η ασφάλεια που παρέχει στον χρήστη με βάση τα τεχνικά εργοστασιακά χαρακτηριστικά του κατασκευαστή και φυσικά να δέχεται διάφορους τύπους ατμοποιητών, για να δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη!

Σίγουρα οι ανάγκες ενός νέου ατμιστή διαφέρουν από εκείνες ενός παλιού!

Σε ότι αφορά τον πρώτο, κάλο είναι να ξεκινά με απλές συσκευές που θα τον εντάξουν ομαλά στην διαδικασία και θα τον βοηθήσουν  να "εγκλιματιστεί" ευκολότερα με τα νέα δεδομένα!

Μια μπαταρία με μεγάλη διάρκεια και ένας ποιοτικός ατμοποιητής που θα αποδίδει στο μέγιστο την γεύση κατά την χρήση, είναι σίγουρα η πιο ιδανική επιλογή για να απολαύσει κανείς τις γεύσεις υγρών άτμισης που προτιμά!

Επιπλέον, σε ότι αφορά την επιλογή στα υγρά αναπλήρωσης, είναι τόσο μεγάλη η γκάμα, για να διαλέξει ο χρήστης και να καλύψει τα γευστικά του πεδία, ωστόσο καταλληλότερα θεωρούνται τα ουδέτερα καπνικά αρώματα της efumo "Virginia" και "Virginia gold" ! Ουδέτερη γεύση, δυνατό χτύπημα, έντονος ατμός και σταθερότητα αρώματος έρχονται να καλύψουν τον χρήστη απόλυτα!

Ωστόσο για τους χρηστές που η διαδικασία άτμισης, τους είναι γνώστη και έχουν προ πολλού ξεπεράσει το στάδιο " νέος χρήστης" , εκεί τα δεδομένα διαφοροποιούνται! Αφού ο ήδη χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πλέον κατασταλαγμένος και έμπειρος, τόσο όσον αφορά την επιλογή μπαταριών και ατμοποιητων τύπου, mod, gadget και των συναφών αξεσουάρ, όσο και στο ότι έχοντας πλέον πειραματιστεί σε γεύσεις και αρώματα, έχει επιλέξει αυτά που του ταιριάζουν και τον καλύπτουν για κάθε ώρα! Ο λόγος που κανείς προχωρά σε πιο σύνθετες συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι για να εξασφαλίσει ο χρήστης την διάρκεια και την ένταση άτμισης και επιλέγει ακριβότερους ατμοποιητές ώστε να αποφύγει την γρήγορη αντικατάσταση τους και φυσικά να επιτύχει την μέγιστη γευστική απόδοση!  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο