Πώς το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθάει να κόψετε το κάπνισμα

διακοπή καπνίσματος διακοπή καπνίσματος

Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό κάπνισμα!
Για πολλούς αποτελεί taboo, άλλοι το βρίσκουν απολαυστικό, για άλλους είναι απλώς μια λύση για να αντιμετωπίσουν τον χρόνιο βραχνά τους, το τσιγάρο… Ο λόγος για το ηλεκτρονικό κάπνισμα!!!

Όπως και να το αντιμετωπίζει κανείς, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπήκε στην ζωή μας και έχει προ πολλού κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού τα αποτελέσματα που δίνει στον χρήστη που θέλει να διακόψει το κάπνισμα, είναι άμεσα και σαφώς μετρήσιμα!

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία χρηστών που το βλέπουν ως fetih, ως ένα παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων τις οποίες καλούνται να δοκιμάσουν, να ανανεώσουν και μέσω των οποίων «χρωματίζουν», την καθημερινότητά τους!

Το ηλεκτρονικό κάπνισμα, δίνει, αν μη τι άλλο την δυνατότητα στον χρήστη, να το εντάξει σε ένα πλήθος από καθημερινές δραστηριότητες, αφού δεν υπάρχει απαγόρευση στον τόπο που μπορεί κανείς να το ατμίσει! Ναι! Ο χρήστης όπως ορθά αντιλαμβάνεται κανείς, δύναται να ατμίζει και σε εσωτερικούς χώρους, αφού η σύνθεση ουσιών που χρησιμοποιούνται είναι εντελώς ακίνδυνη, τόσο για τον ίδιο τον χρήστη, όσο και για τους παθητικούς ατμιστές! Αφού πρόκειται απλώς για αρωματικό ατμό!!!!

Για όσους ακόμη το βλέπουν με μία κάποια συστολή, θα πρέπει απλώς να κάνουν μια σύγκριση με τα κλασικά τσιγάρα και να καταγράψουν απλώς, τις ουσίες που εμπεριέχονται σε αυτά!
Εν συγκρίσει πάντα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα υγρά αναπλήρωσης, στα οποία το μόνο επιβλαβές στοιχείο σύνθεσης είναι η νικοτίνη, η οποία όμως εμπεριέχεται κατ’ επιλογήν του χρήστη και σε όποιο ποσοστό επιλέξει ο ίδιος, γεγονός που την καθιστά στοιχείο προαιρετικό και όχι βασικό!

Μια έρευνα σε βάθος και με ουσία, σε μεγέθη συγκρίσιμα, μπορεί να δώσει φως, εκεί που κάποιοι επιμένουν ακόμη, να βλέπουν μόνο τις σκιές!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.