Το Sefumo θα παραμείνει κλειστό από τις 30/07 – 20/08. Λόγω καλοκαιρινών διακοπών παρακαλούμε οργανώστε τις παραγγελίες σας άμεσα!
Toggle Bar

Συμβουλές οικονομίας ατμίσματος

συμβουλες ατμισματος συμβουλες ατμισματος

Αν ατμίζετε θα έχετε διαπιστώσει ήδη τεράστια διαφορά στα οικονομικά σας, αφού μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 960€ ετησίως. Όμως, οι απεριόριστες δυνατότητες που σας δίνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε επιλογή αναλώσιμων και διάφορων υγρών αναπλήρωσης μπορεί κάποιες φορές να σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Αυτές είναι 3 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε το άτμισμα κάνοντας παράλληλα και οικονομία:

1. Επιλέξτε έναν ατμοποιητή υψηλής ποιότητας.


Επιλέγοντας έναν ατμοποιητή υψηλής ποιότητας θα έχετε τη δυνατότητα να ατμίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειαστεί να τον αντικαταστήσετε. Αντίθετα, ένας φθηνός ατμοποιητής, κακής ποιότητας, μπορεί να σας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι εξοικονομείτε χρήματα αλλά μακροπρόθεσμα θα σας κοστίσει περισσότερο αφού θα αναγκαστείτε να τον αντικαταστήσετε άμεσα με έναν καλύτερο.

Η αγορά ενός ποιοτικού ατμοποιητή είναι μια επένδυση η οποία σας εξοικονομεί χρήματα. Πώς;

Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Δεν χρειάζεται συχνή αντικατάσταση των υλικών από τα οποία αποτελείται.
Σας προσφέρει ποιοτικό άτμισμα χωρίς να σπαταλάει τα υγρά αναπλήρωσης.
Διαθέτει εργοστασιακή εγγύηση.
Επίσης, ένας ατμοποιητής καλής ποιότητας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ακριβός.
Υπάρχουν επώνυμοι ατμοποιητές κορυφαίας τεχνολογίας που κοστίζουν από 20€-30€ και κάνουν θαύματα!

2. Καθαρίστε τον ατμοποιητή σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Ένας από τους βασικότερους παράγοντες για να απολαύσει κανείς ποιοτικό άτμισμα είναι η σωστή συντήρηση και ο καθαρισμός του ατμοποιητή. Ο καθαρός ατμοποιητής ενισχύει τη γεύση του ατμίσματος αλλά και την απόδοση της συσκευής προσφέροντάς σας ατελείωτες ώρες απόλαυσης. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε ώρες και χρήματα για να τον καθαρίσετε γιατί μπορείτε να το κάνετε με πράγματα που πιθανό να έχετε στο σπίτι, όπως:

  • Καθαρό οινόπνευμα ή ισοπροπυλική αλκοόλη
  • Ένα βουρτσάκι
  • Καθαριστές πίπας
  • Μπατονέτες
  • Επιπλέον φίλτρα

Αν χρησιμοποιείτε γυάλινο ατμοποιητή τότε μπορείτε να γεμίσετε ένα βάζο με οινόπνευμα και να τον ρίξετε μέσα ώστε να καθαρίσει καλά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε το οινόπνευμα και να το χρησιμοιποιήσετε την επόμενη φορά κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία!

3. Κάντε σωστή χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των υγρών αναπλήρωσης.


Όπως με κάθε ηλεκτρονική συσκευή έτσι και με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, εάν το χειρίζεστε σωστά τότε θα μπορείτε να την απολαμβάνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, η σωστή φόρτιση και χρήση της μπαταρίας θα σας προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση και διάρκεια στο άτμισμα. Επίσης, η συχνή συντήρηση της συσκευής σας και η σωστή επιλογή και χρήση των υγρών αναπλήρωσης σας εγγυώνται ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με ελάχιστο κόστος!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.