Το Sefumo θα παραμείνει κλειστό από τις 30/07 – 20/08. Λόγω καλοκαιρινών διακοπών παρακαλούμε οργανώστε τις παραγγελίες σας άμεσα!
Toggle Bar

Η φιλοσοφία μας

ηλεκτρονικό τσιγάρο και φιλοσοφία

Ξεκινώντας να απαριθμήσω τους λόγους , χάρη των οποίων το ηλεκτρονικό τσιγάρο έγινε για μας ένας μικρόκοσμος, μια ξεχωριστή καθημερινότητα μέσα στην ήδη υπάρχουσα, μπορώ να σκεφτώ πολλούς, αξίζει όμως να σταθώ στον πρωταρχικό!

Θεωρώ ότι όταν γνωρίζεις ένα αντικείμενο εμπειρικά και κατά συνέπεια το ανακαλύπτεις σε όλη του την δυναμική, το προσεγγίζεις αληθινά στην πραγματική του διάσταση!

Η ιστορία έχει ως εξής, γινόταν μια εντατική και εστιασμένη προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος, τσιγάρου και πούρων συνδυαστικά, με την χρήση διαφόρων μέσων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είτε stick επιδερμικά, είτε μέσω χαπιών, αλλά και συντονισμένης προσωπικής προσπάθειας!

Φαντάζομαι δεν θα ήμασταν οι μόνοι σε αυτό τον αγώνα, αλλά εκατομμύρια άνθρωποι που επιχειρούσαν κατά καιρούς στην ίδια προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος! Μάταια όμως, αφού η εγκεφαλική καταγραφή συνδυασμών των καθημερινών πραγμάτων και συνηθειών για έναν καπνιστή, με ένα αντικείμενο, το τσιγάρο, είναι καταλυτική, τόσο ισχυρή ώστε να ματαιώνει κάθε προσπάθεια και να καθιστά την διακοπή του ανεπιτυχή!

Ποιος δεν έχει συνδυάσει τον πρωινό του καφέ, ή την βραδινή του έξοδο για ποτό με ένα τσιγάρο, ή ακόμη και με πολλά! Κακός σύμβουλος η συνήθεια… Αν κανείς παρατηρήσει έναν καπνιστή, εύκολα θα διαπιστώσει πόσο μηχανικές είναι οι κινήσεις του, μέχρι να φτάσει στο σημείο να αγγίξει το πολυπόθητο τσιγάρο!
Η φιλοσοφία μας για το κάπνισμα

Όμως εντέλει η διαχωριστική γραμμή των καπνιζόντων με τους μη και το να περάσει κανείς στην αντίπερα όχθη, απέχει απλώς ένα click! Εγκεφαλικής φύσεως, αυτό που λέμε απόφαση, καταστάλαγμα!

Σε αυτή την απόφαση εμείς βρήκαμε σύμμαχο το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο, σε πρώτη φάση με υγρά αναπλήρωσης που να προσομοιάζουν στον κλασικό καπνό και αργότερα όλη αυτή η διαδικασία έγινε ένα παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων!

Σε εμάς είχε συμβεί το επιθυμητό… Οριστική Διακοπή του φορτωμένου με δραστικές χημικές ουσίες τσιγάρου, επιβλαβών για τον οργανισμό και αντικατάσταση αυτού, με το ηλεκτρονικό κάπνισμα! Και κατά συνέπεια αλλαγές θετικές σωματικά, καλύτερη αναπνοή, αντοχή, αποβολή νικοτίνης και χημικών ουσιών… από τον οργανισμό, άμεσο αποτέλεσμα η αναβαθμισμένη κατά πολλά ποιότητα ζωής!

Αυτή την βιωματική προσωπική μας προσέγγισή και την γνώση που εν καιρώ αποκτήσαμε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα υγρά αναπλήρωσης, θέλαμε να μεταδώσουμε, αρχικά ως εμπειρία κι έπειτα ως ένα μέσον-αντικείμενο εναλλακτικού καπνίσματος, που μπορεί να αντικαταστήσει επ’ άξια το κλασικό τσιγάρο και να δώσει στον ατμιστή πλέον, μεγαλύτερα ποσοστά ευχαρίστησης και ικανοποίησης στον χρήστη του!

Επιπλέον αποτελεί για μας ένα σκαλοπάτι Πολιτισμού η διακοπή του καπνίσματος και αν μη τι άλλο, παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο που επιδιώκει την διακοπή του, υποδεικνύοντάς του έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, ατμίσματος πλέον, μακριά από χημικές ουσίες πάσης φύσεως, αλλά με την χρήση συγκεκριμένων αρωματικών ουσιών φυτικής προέλευσης, για να αρωματίσουν την καθημερινότητά τους!

Ίδιες με εκείνες που αρωμάτισαν την δική μας!